Σχετικά με εμάς

H Grad ιδρύθηκε τον Αύγουστο 1998 από τον Παναγιώτη Τσιμπίδη (ο οποίος έχει σπουδάσει Διαφήμιση, Δημοσιογραφία, Marketing, Real Estate και Εκτίμηση Ακίνητης Περιουσίας) με στόχο να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες, να συμβάλλει στον εκσυγχρονισμό του επαγγέλματος του μεσίτη και να συνεισφέρει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τόπου. Η μέχρι σήμερα πορεία δεν ήταν χωρίς εμπόδια. Όμως μέσα στο διάστημα αυτό η επιχείρηση απέκτησε την γνώση, την τεχνολογία, που μαζί με τις εγχώριες τις ευρωπαϊκές και τις διεθνείς συνεργασίες δίνουν την δυνατότητα να είναι ανταγωνιστική σε πανελλαδικό επίπεδο. Σήμερα μπορούμε να παρέχουμε στο συνάδελφο-μεσίτη, που διαθέτει μια μικρή μη ανταγωνιστική επιχείρηση, όλα εκείνα τα εργαλεία που θα τον κάνουν περισσότερο επαγγελματία, δυνατότερο και ανταγωνιστικό σε μια αγορά που αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς.

Όραμά μας να δημιουργήσουμε μια Κοινοπραξία Μεσιτικών Γραφείων με ένα συνεργάτη σε κάθε Νομό (εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης-που θα είναι περισσότεροι ), ο οποίος θα χρησιμοποιήσει τα δικά μας εργαλεία με στόχο το δικό του όφελος. Στο group μας μπορούν ακόμα να συμμετάσχουν αρχιτέκτονες, μηχανικοί, κατασκευαστές, διακοσμητές, δικηγόροι, οικονομολόγοι, τεχνίτες, επαγγέλματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία, οι οποίοι θα το πλαισιώνουν με συμπληρωματικές υπηρεσίες. 

ΜΑΖΙ
Είναι καλύτερο να δουλεύετε μαζί με άλλους παρά μόνοι. Μόνο οι πολλοί μπορούν να καταφέρουν κάτι σημαντικό!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Σε μια εποχή που τα πάντα αλλάζουν σε απίστευτα γρήγορους ρυθμούς η έννοια του επαγγελματία στο χώρο του real estate επαναπροσδιορίζεται συνεχώς. Ο επαγγελματισμός είναι το ζητούμενο. Στην Grad ο επαγγελματίας θα είναι πάντα επαγγελματίας τίποτε λιγότερο. 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Τα σεμινάρια με θεματικές ενότητες on line, θα σας κάνουν περισσότερο επαγγελματίες θα αυξήσουν τις συνεργασίες και θα ωφελήσουν τη συναδελφική αλληλεγγύη μεταξύ των μελών Grad. Επίσης θα υπάρχουν τακτικές ενημερώσεις των μελών-μεσιτών για τις τρέχουσες εξελίξεις σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
H Grad εκμεταλλεύεται τη σύγχρονη τεχνολογία internet και πολυμέσα αλλά και καθετί καινοτόμο. 

MARKETING - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ - ΠΡΟΩΘΗΣΗ
Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στη συνεχή βελτίωση και το ολοκληρωμένο Marketing . Η Διαφήμιση είναι η πηγή ζωής των επιχειρήσεων και είναι το κομμάτι που ξέρουμε να το κάνουμε πολύ καλά. Προώθηση μπορούμε να κάνουμε σε τοπικό ή διεθνές επίπεδο.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ
Η Grad προσφέρει δικτύωση τόσο σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
Η αποτελεσματικότητα μετράει και αυτό είναι το πρώτο στοιχείο που δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα.

ΦΗΜΗ
Καλύτερα να σου βγει το μάτι πάρά το όνομα .Για αυτό και εμείς δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στο ποίοι είναι αυτοί που θέλουν τη συνεργασία μας και πως χρησιμοποιούν τη φήμη μας. 

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΜΕΣΙΤΕΣ 
Απλός: Μας δίνεται όποια ακίνητα επιθυμείτε τα οποία προβάλλουμε εντελώς δωρεάν με την ένδειξη αγγελία συνεργάτη-μεσίτη και σε περίπτωση αγοραπωλησίας ο καθένας πληρώνεται από τον πελάτη του. 

Μεσίτης-Μέλος: Τα μέλη μας παίρνουν όλα τα πλεονεκτήματα που τους προσφέρουμε. Τα Μεσιτικά μας Γραφεία διαθέτουν 6 sites στο internet www.grad-group.com, www.greekrealestate.gr, www.businessproperty.gr, www.e-info.gr, www.athina-realestate.gr και σε αυτά συνεπικουρούν τα redirect www.greeceproperty.gr καθώς και το www.hotelforsale.gr για την πώληση Ξενοδοχείων, Ενοικιαζομένων Δωματίων, Motel , Ξενώνων, Camping. Το www.ektimitiki.gr είναι δημιουργημένο για την προώθηση των εκτιμητικών υπηρεσιών. Ακολουθούν το www.asfalismenos.gr που έχει συνεργασία με την εταιρεία μεσιτών ασφαλίσεων Δικλίς και έτσι μπορούμε να προσφέρουμε ασφαλίσεις κατοικιών και επιχειρήσεων και το www.eurocash.gr για την προώθηση τραπεζικών δανείων. Το www.prokatoikia.gr είναι επικουρικό στην προώθηση της προκατασκευασμένης κατοικίας και έχει συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο της προκατασκευής.

Οι μεσίτες-μέλη της Grad μπορούν να χρησιμοποιούν όλα τα λογότυπα της Grad κατόπιν συνεννόησης με τα κεντρικά και αφού τους αποσταλούν.